Schrijver Herman Brusselmans openhartig over zijn relatie met Lena: “Toen kreeg ik echt een krop in mijn keel” Buitenland
Buitenland

Schrijver Herman Brusselmans openhartig over zijn relatie met Lena: “Toen kreeg ik echt een krop in mijn keel”

Schrijver Herman Brusselmans openhartig over zijn relatie met Lena: “Toen kreeg ik echt een krop in mijn keel”

Herman Brusselmans staat erom bekend dat hij het hart op de tong heeft. In Story laat hij een heel andere kant van zich zien.

Brusselmans behoort al 30 jaar tot een van de belangrijkste schrijvers van ons land. Te pas en te onpas doet hij het BV-landschap op zijn grondvesten daveren met een rake uitspraak. Toch heeft de schrijver van onder meer ‘De man die werk vond’ en ‘Uitgeverij Guggenheimer’ een teer hartje.

Daar komt hij zelf ook zonder schroom voor uit. “Als kind van de jaren 60 ben ik opgevoed met het idee dat jongetjes niet huilen. Achterlijke tijden, vind ik. Ik ben geen huilebalk, maar kan wel makkelijk de krop in de keel krijgen bij een film of een heftige discussie met mijn lief. Op de begrafenis van mijn eerste hondje heb ik ook echt gehuild. Eens overmand door je emoties, zijn de tranen moeilijk te stoppen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws