Sebastiana openhartig: "Daarom zijn ik en Martin uit elkaar" Buitenland
Buitenland

Sebastiana openhartig: "Daarom zijn ik en Martin uit elkaar"

Sebastiana openhartig: "Daarom zijn ik en Martin uit elkaar"

Sebastiana en Martin zijn geen koppel meer. In 'Love Island' waren ze nochtans dolverliefd op elkaar. Het nieuws kwam dan toch ook als een verrassing. In een vlog legt Sebastiana uit waarom ze uit elkaar zijn.

Ze leest in haar vlog een brief voor Martin voor. “Liefste Martin, als ik deze brief opnieuw ga lezen, ga ik niet geloven dat het waar is. Ons verhaal is iets speciaal en weet zelfs niet of dit ooit zal kunnen worden overtroffen. En zoals het begint bij elk sprookje, was er een meisje. En dat meisje was even de weg kwijt. Tot er een kans kwam die heel haar leven zou veranderen. Wat er daarna gebeurde, had ze nooit verwacht.”

"Het waren de twee mooiste maanden van mijn leven en je hebt me herinneringen gegeven waar ik nooit had van durven dromen. Ik ben je dankbaar daarvoor. Maar alles veranderde toen we weer terugkwamen. Meer ruzies, meer discussies over domme dingen.”

Sebastiana miste naar eigen zeggen iets tussen hen. “Ons vuur was weg, onze passie. Het zou zo gemakkelijk zijn om te zeggen: het is zijn fout. Maar het is niemand zijn fout. We waren vergeten dat we ervoor moesten werken. Ik vind het jammer en het doet me pijn, maar ik weet dat het beter zo is.”

Andere doelen

De twee hadden andere dromen in het leven. “Mijn hart houdt nog altijd van jou, het is mijn hoofd dat zegt dat ik mezelf op de eerste plaats moet zetten. Dat ik mijn dromen niet on hold zou moeten zetten voor de jouwe. Jij wil een carrière, ik wil een gezin. Ik neem je niets kwalijk: we hebben alles geprobeerd. Je verdient het beste. Sorry dat ik het niet was”, klinkt het bij Sebastiana.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws