Sexy Sarah Puttemans doet Viktor Verhulst blozen: "Bodygoals!" Buitenland
Buitenland

Sexy Sarah Puttemans doet Viktor Verhulst blozen: "Bodygoals!"

Sexy Sarah Puttemans doet Viktor Verhulst blozen: "Bodygoals!"

Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, geniet van haar vakantie in Dubai. In haar tweede vlog kan je zien hoe ze vertrekt.

Je leest het goed: Sarah heeft sinds kort ook een eigen vlog. Ze zit aan haar tweede aflevering op YouTube. Ook haar vriend Viktor duikt er regelmatig in op.

Sexy bikinifoto's

In deze vlog konden we zien hoe Sarah zich voorbereidt op haar reis naar Dubai. Ze ging daar de jaarwisseling vieren met Viktor en haar familie. Op Instagram deelt ze nu sexy bikinifoto's. "Op weg naar het strand", schrijft ze erbij.

"Bodygoals", reageert Anouk Matton. "Woow", zegt Alexandra, duidelijk onder de indruk van Sarah. Ze is niet de enige. Maaike zegt: "Figuurtje, hoor!" Nog iemand zegt: "Wat een figuur en jaloers op de bikini!"

YouTube

Sarah is intussen al meer dan een jaar samen met Viktor. Ze woont nog bij haar ouders thuis in Leuven. Viktor komt daar geregeld op bezoek. We kenden Sarah al van Instagram, maar nu treedt ze dus ook via YouTube naar buiten met haar leven.

Kijken maar!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws