Staf Coppens over moeilijk moment met zijn zoont Beau: “Verschrikkelijk” Buitenland
Buitenland

Staf Coppens over moeilijk moment met zijn zoont Beau: “Verschrikkelijk”

Staf Coppens over moeilijk moment met zijn zoont Beau: “Verschrikkelijk”

In het VTM-programma ‘Camping Coppens’ konden we zien hoe vreselijk hecht de band is tussen Staf Coppens en zijn kinderen. Nochtans verliep de overgang van België naar Zweden niet over rozen.

“Zo zag ik dat Beau het leven op zijn nieuwe school een beetje te rooskleurig had ingeschat”, vertelt Staf in Het Nieuwsblad. “De Zweedse taal bleek moeilijker dan gedacht, de leerkracht sprak minder vaak Engels om iets uit te leggen en het ging er niet zo vrij aan toe als hij dacht."

"De eerste weken kwam hij thuis van school en zei hij geen woord. Oei, dacht ik, wat als dit blijft duren, dit wil ik niet op mijn geweten hebben. Mijn hartje was nog zó klein.”

Zuurstof aan de muur

Dertien jaar eerder had Staf óók al eens zó’n klein hartje vanwege zijn zoon. “De geboorte van Beau, dat was een ramp. Echt verschrikkelijk”, zegt Staf. “De hartslag van Beau zakte in de buik zo fel dat ze een spuit met adrenaline hebben gegeven aan Monique."

"Toen begonnen de verpleegsters op de buik van mijn vrouw te duwen omdat Beau klem zat", vervolgt hij. "Ik zag in die verloskamer zuurstof aan de muur hangen en ben daar gewoon gaan aanhangen. Die verpleegster keek naar mij en zei: ‘Goed idee, doe maar’.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws