Stef Wauters heeft het verkorven bij VTM-kijkers: "Meent hij dat nu écht?!" Buitenland
Buitenland

Stef Wauters heeft het verkorven bij VTM-kijkers: "Meent hij dat nu écht?!"

Stef Wauters heeft het verkorven bij VTM-kijkers: "Meent hij dat nu écht?!"

Nieuwsanker Stef Wauters is bij VTM sinds een tijdje ook de man die de omkadering bij de wedstrijden van de Rode Duivels voor zijn rekening neemt. Na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië van zaterdag heeft Wauters het echter verkorven bij de kijkers.

Bij aanvang van de uitzending begaf Wauters zich op glad ijs. Wauters verwelkomde zijn gasten, maar de manier waarop kwam de presentator op flink wat kritiek te staan. "Welkom Jan Mulder, Marc Degryse en wellicht de meest succesvolle voetballer in deze studio: Olivier Deschacht", aldus Wauters.

Na die uitspraken ging de bal aan het rollen op sociale media. "Alle respect, Stef Wauters, maar als je Deschacht aankondigt als beste voetballer in de studio terwijl Jan Mulder en Marc Degryse daar aanwezig zijn... Dan heb je 20 jaar niet geleefd", reageerde een verontwaardigde kijker vrijwel meteen op Twitter.

"Heeft hij dit écht gezegd?"

"Heeft hij dit écht gezegd?" en "Meent Stef dat nu écht?!", lezen we verder ook op Facebook. "Ik ga vloeken", reageert iemand anders nog tot slot. De uitspraak van de presentator deed flink wat stof opwaaien, dat is duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws