Tatyana Beloy vertelt waarheid achter haar verwijderde toplessfoto Buitenland
Buitenland

Tatyana Beloy vertelt waarheid achter haar verwijderde toplessfoto

Tatyana Beloy vertelt waarheid achter haar verwijderde toplessfoto

Een toplessfoto waarbij haar borsten nog zedig bedekt waren werd door Instagram verwijderd. In een gesprek met Humo komt Tatyana Beloy er nog eens op terug.

"Mijn lief had die foto op vakantie gemaakt”, vertelt Beloy over die dag. “Ik vond ’m wel mooi, dus zette ik ’m online. Vervolgens ging mijn gsm uit - ik gebruik mijn mobiel slechts 20 minuten per dag. Toen ik ’m weer aanzette, was die foto verwijderd en was alles uitgegroeid tot een mediastorm.”

De foto was verwijderd wegens te bloot. “Ja, maar niet door Instagram. Een gebruiker had me gerapporteerd. Die persoon heeft me een paar dagen later zelf een bericht gestuurd: ‘Sorry! Het is mijn schuld dat ze je foto eraf hebben gehaald.’ Ik heb er niet eens op gereageerd. Als die persoon die nood voelde, dan is dat maar zo."

Geen punt

"De kranten beweerden dat ik een punt wilde maken, door die tweede foto te posten, waarop je me in mijn blootje een douche ziet nemen in de vrije natuur, naast de brandweerwagen. Maar Instagram uitdagen is wel het láátste wat ik wil: het is een deel van mijn job. Ik wist dat ik met die tweede foto netjes binnen de Instagram-lijntjes kleurde - met die eerste trouwens ook - en dat ze ’m dus niet zouden verwijderen. Het had niks met wraak te maken. Saai verhaal, hè?”

Dit bericht bekijken op Instagram

In HUMO. 👐🏻 @konradarnok #dezevenhoofdzonden

Een bericht gedeeld door Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) op

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws