‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Echt belachelijk” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Echt belachelijk”

‘Thuis’-kijkers zijn er niet over te spreken: “Echt belachelijk”

In ‘Thuis’ spenderen Rosa, Angèle en Simonne samen nogal wat tijd door in de fitness. Kijkers zien het nut van deze scènes niet in, klinkt het op de sociale media.

De laatste maanden zijn de vriendinnen Rosa en Angèle regelmatig te zien in de fitness. Vooral speelvogel Angèle heeft het enorm naar haar zin in de buurt van al dat mannelijk schoon, zo lijkt het. Alleen zijn de kijkers niet meteen te spreken over deze gang van zaken. “Ik vind dat fitness-gedoe echt belachelijk”, schrijven fans op de sociale media.

Een andere kritische stem zegt het volgende: “Gewoon belachelijk! Ik heb de indruk dat de scenarioschrijvers uitgeschreven zijn!” Al zijn er niet énkel negatieve reacties te lezen. “Heel goed dat er aandacht wordt besteed aan ouderen, het is niet omdat je 60+ bent, dat je afgeschreven bent. Een clubje van hippe dames vind ik geweldig”, schrijft een enthousiasteling.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws