Valerie De Booser en Dirk De Witte zijn uit elkaar Buitenland
Buitenland

Valerie De Booser en Dirk De Witte zijn uit elkaar

Valerie De Booser en Dirk De Witte zijn uit elkaar

Valerie De Booser (42) is terug vrijgezel. De relatie met Dirk De Witte is op de klippen gelopen. Dat schrijft TV-Familie.

Dirk De Witte verschijnt al een tijd niet meer op de sociale media van Valerie De Booser. Bij de start van het nieuwe jaar plaatste Valerie een video waarop ze dansend te zien is. Ze schreef erbij: "A new year is a new beginning. Keep the smile, love the good, throw away the bad". Met dat nieuw begin lijkt ze te verwijzen naar de relatiebreuk.

Foto's verwijderd

Dat wordt door intimi ook bevestigd in TV-Familie. De relatie zou wel degelijk voorbij zijn. Valerie volgt Dirk nog op Instagram, maar omgekeerd zou dat niet zo zijn. Het laatste beeld van de twee samen dateert overigens al van juli vorig jaar.

De post waarop zij hun relatie wereldkundig maakten of waarbij ze al zoenend Dirk een gelukkige verjaardag wenst, zijn weg. Ook dat is een duidelijk teken aan de wand van de relatiebreuk.

Kinderen

Valerie begon vrij snel na haar breuk met Koen Wauters een relatie met de Antwerpse vastgoedmakelaar Dirk De Witte. "Het was niet mijn bedoeling om zo snel weer in een relatie te stappen", zei ze daar zelf over. Er waren toen zelfs nog mogelijke plannen om aan kinderen te beginnen. Dirk heeft immers nog geen kinderen. Valerie heeft er twee, samen met Koen: Zita en Nono.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws