Viktor Verhulst: "Soms moet je springen in het leven" Buitenland
Buitenland

Viktor Verhulst: "Soms moet je springen in het leven"

Viktor Verhulst: "Soms moet je springen in het leven"

Viktor Verhulst (24) biechtte onlangs op dat hij niet gelooft in echte liefde voor altijd, wel in de liefde zelf. Maar volgens hem zijn er maar heel weinig koppels die tegenwoordig heel hun leven lang samenblijven. "En is dat erg? Dat weet ik niet", aldus Viktor. "Je kan ook scheiden om daarna weer gelukkig te worden met iemand anders."

Al wil hij daarmee niet zeggen dat hij nooit zou proberen om zijn hele leven te delen met één vrouw. Maar voorlopig heeft hij daar nog geen behoefte aan.

Hij gaat wel een nieuwe uitdaging aan. Zo zal hij voor het eerst écht in de schijnwerpers te zien zijn als hij 'Love Island' gaat presenteren. Iets wat hij hiervoor nog nooit gedaan heeft, maar lang twijfelen deed hij niet. "Ik durf al eens te springen in het leven", aldus Viktor in Dag Allemaal. "Ik heb liever spijt van iets wat ik deed, dan van iets wat ik niet gedaan heb."

"Maar het blijft mijn bedoeling om vooral achter de schermen te werken bij VIER, VIJF en Studio 100."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws