Vreselijk: Tinderdate loopt gruwelijk mis voor 21-jarige vrouw Buitenland
Buitenland

Vreselijk: Tinderdate loopt gruwelijk mis voor 21-jarige vrouw

Vreselijk: Tinderdate loopt gruwelijk mis voor 21-jarige vrouw

De Britse Grace Millane (21) besloot na haar studies op wereldreis te vertrekken. In november deed ze Nieuw-Zeeland aan. Dat zou ook meteen haar laatste bestemming worden, meldt The Sun.

Via de datingapp Tinder leerde Grace er een 27-jarige man - van wie de naam niet wordt vrijgegeven - kennen. Een avondje uit met de man werd haar fataal. Volgens hem stierf de vrouw per ongeluk tijdens wurgseks, maar daar ging de jury tijdens de rechtszaak niet mee akkoord.

Uit onderzoek van een forensisch patholoog werd namelijk duidelijk dat het vijf tot tien minuten zou hebben geduurd voor Grace stierf door wurging. Ze zou eerst bewusteloos zijn geraakt door de harde druk op haar nek vooraleer ze overleed. De beschuldigde nam achteraf foto’s van haar lichaam.

Andere vrouw

Wat het nog erger maakte, was dat de man de dag nadien weer een Tinderdate bleek te hebben met een andere vrouw, terwijl Grace nog in de hotelkamer lag waar hij haar had achtergelaten. Hij toonde tijdens het proces geen emotie of spijt. In februari wordt zijn straf uitgesproken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws