VRT dan tóch nog niet klaar met ‘FC De Kampioenen’: Dit staat er te gebeuren Buitenland
Buitenland

VRT dan tóch nog niet klaar met ‘FC De Kampioenen’: Dit staat er te gebeuren

VRT dan tóch nog niet klaar met ‘FC De Kampioenen’: Dit staat er te gebeuren

Met 21 seizoenen en 273 afleveringen, vier langspeelfilms, een kerstspecial, maar vooral ook een miljoenenpubliek is ‘FC De Kampioenen’ zonder discussie de succesrijkste comedyserie van Vlaanderen. ‘Voor altijd kampioen!’ schetst in vier afleveringen het verhaal van Vlaanderens populairste humorreeks.

En dit voor én achter de schermen: de opstart; de audities; de proefaflevering, de evolutie van de personages en de verhaallijnen; het vertrek van sterkhouders als Carry Goossens en Jacques Vermeire en hoe dat werd opgevangen door de introductie van nieuwe personages; het stopzetten van de serie; de langspeelfilms; tot het overlijden van Johny Voners en de kerstspecial waarmee de acteurs afscheid namen van de acteur Johny Voners, maar ook van het personage Xavier Waterslaeghers.

Naast de acteurs en de vele gastacteurs komen ook de mensen achter de schermen uitgebreid aan het woord: de producers, schrijvers en regisseurs, die allemaal mee aan de basis van het succes lagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws