VTM-journaliste Hannelore Simoens verrast vriend en vijand: “Het is een grote switch, ja” Buitenland
Buitenland

VTM-journaliste Hannelore Simoens verrast vriend en vijand: “Het is een grote switch, ja”

VTM-journaliste Hannelore Simoens verrast vriend en vijand: “Het is een grote switch, ja”

We kennen Hannelore Simoens allemaal als journaliste van het ‘VTM NIEUWS’. Maar donderdag konden we haar ook aan het werk zien in het VTM-programma ‘BV Darts’. Niet meteen een programma waar we haar hadden verwacht.

“Ik geef toe dat het een grote switch is, maar als journaliste ben ik ook maar gewoon nieuwsgierig en leergierig”, zegt Hannelore in Het Laatste Nieuws. “Ik vind het van eerlijkheid getuigen dat ik aan de kijker ook laat zien dat ik nog iemand anders ben dan die serieuze journaliste die vragen stelt. Maar het een staat het ander niet in de weg, vind ik. Het is niet zo dat ik nu ineens slechter word in mijn huidige job.”

“Het is niet mijn bedoeling om een BV te worden of zo”, benadrukt Hannelore. “Maar ik ben een ‘yes-woman’, ik zeg niet snel nee tegen dingen. Zolang het te combineren valt met mijn job als journaliste, neem ik het er graag bij. Daarbij probeer ik wel steeds te waken over mijn geloofwaardigheid.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws