VTM-kijkers reageren massaal op Sergio Herman: "Dit valt nu echt op bij hem" Buitenland
Buitenland

VTM-kijkers reageren massaal op Sergio Herman: "Dit valt nu echt op bij hem"

VTM-kijkers reageren massaal op Sergio Herman: "Dit valt nu echt op bij hem"

Er is de kijkers iets opgevallen aan Sergio Herman in 'Sergio Over De Grens'. Ze vinden de tv-kok een pak kalmer en zachter in het programma dan wat ze van hem gewend zijn.

'Sergio Over De Grens' krijgt in ieder geval heel veel positieve commentaren. In iedere aflevering neemt Sergio Herman een bekende Vlaming mee op culinaire trip. Hij maakt dan ook tijd voor goede gesprekken met zijn gast.

Traantje wegpinken

"Hij is niet langer die wat arrogante, stoere kerel, hij is nu lief en zacht", citeert TV-Familie kijkers van het VTM-programma. "Ja, in zijn gesprekken met Jeroen Meus, Kürt Rogiers en Regi toonde de topchef zich anders dan we gewend zijn. Elkaar eens goed vastpakken, een kus geven, een traantje wegpinken", merkt TV-Familie op.

"Zou zijn echtscheiding dat kantje van hem naar boven brengen?", vraagt een kijkster zich af. Sergio stak eerder al niet onder stoelen of banken dat de echtscheiding er bij hem flink heeft ingehakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws