VTM zwaar onder vuur na wedstrijd van Rode Duivels: “Is dit een grap of zo?” Buitenland
Buitenland

VTM zwaar onder vuur na wedstrijd van Rode Duivels: “Is dit een grap of zo?”

VTM zwaar onder vuur na wedstrijd van Rode Duivels: “Is dit een grap of zo?”

De Rode Duivels grepen donderdagavond nipt naast een ticket voor de finale van de Nations League. België stond nochtans 2-0 voor bij de rust, maar Frankrijk wist de stand nog om te buigen naar 2-3.

“Op het nippertje naast de finale gegrepen... Bedankt, Mannen!”, schreef VTM na het verlies op de sociale media, een reactie die de kijkers totaal niet begrepen. "Bedankt voor wat? Om niet te voetballen in de tweede helft? Om geen deftige passen meer te geven? Om niet te verdedigen?”, vraagt iemand zich onder meer af.

"Een lachertje is het"

“VTM, stop het gewoon”, reageert een ander. “Is het omdat je het uitzendt dat je niets kan zeggen?! Het was gewoon zwak. Weggegeven!! Flutgeneratie in plaats van gouden generatie.” “Merci?? Om alwéér te verliezen van Frankrijk?? Is dit een grap of zo?”, aldus een teleurgestelde fan.

“Waarom bedankt? Om te verliezen? Bedankt voor alweer niets, ja!”, lezen we nog. En ook: “Merci, waarvoor? Wéér verloren van Frankrijk en wéér geen prijs. Een lachertje is het, ja.”

“‘Merci Mannen’. Om te verliezen dan. Een groep verwende, overbetaalde amateur spelers. Lukaku op 1. Een verblijf in het duurste hotel van Turijn. Volgende keer als team building: jeugdherberg."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws