Wendy Dirven (Blind Getrouwd) neemt drastisch besluit en gooit het roer helemaal om: “Ik wil dit gewoon niet meer” Buitenland
Buitenland

Wendy Dirven (Blind Getrouwd) neemt drastisch besluit en gooit het roer helemaal om: “Ik wil dit gewoon niet meer”

Wendy Dirven (Blind Getrouwd) neemt drastisch besluit en gooit het roer helemaal om: “Ik wil dit gewoon niet meer”

Wendy Dirven kennen we allemaal nog wel uit ‘Blind Getrouwd’. Zij werd gekoppeld aan spierbundel Damiano, maar hun huwelijk liep spaak. Wendy is nu klaar voor een nieuwe uitdaging.

"Ik heb besloten om te stoppen met vliegen”, laat Wendy weten aan de Showbizzsite. “Ik heb dat enorm graag gedaan, heb er zoveel uit geleerd. Ik heb zoveel fijne mensen leren kennen, ik ben zo dankbaar dat ik die job heb mogen doen."

"Door de coronaperiode heb ik ook beseft hoe vermoeid mijn lichaam altijd was, hoe verstrooid ik altijd was door het slaaptekort en dat wil ik niet meer”, is Wendy duidelijk.

“Ik wil met m'n volle aandacht leven en aanwezig zijn. We zouden bij de luchtvaartmaatschappij in de toekomst nog harder moeten werken, nog meer uren moeten vliegen, minder stops in het buitenland ook."

Daar is ze dus klaar mee, en het is tijd om haar leven een heel nieuwe wending te geven. "Wel, ik ga dus coachen”, aldus Wendy.

“Ik heb me de laatste maanden bijgeschoold. Ik hoop binnen een tweetal maanden te kunnen opstarten als alle administratie op punt staat."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws