'Zeer slecht nieuws over Wendy Van Wanten en Frans Vancopenolle' Buitenland
Buitenland

'Zeer slecht nieuws over Wendy Van Wanten en Frans Vancopenolle'

'Zeer slecht nieuws over Wendy Van Wanten en Frans Vancopenolle'

Wendy Van Wanten en Frans Vancoppenolle zijn opnieuw uit elkaar. Dat schrijft TV-Familie op basis van hardnekkige geruchten.

De twee worden nooit meer samen gezien. Wendy deelt ook nog amper foto's van haar en Franske. Steve Tielens, die vorige maand een videoclip opnam met Wendy, heeft er ook zo zijn mening over. "Ja, het is heel raar", zegt Steve.

"Ik heb Wendy de afgelopen tijd verschillende keren gezien, en Frans was er nooit bij. Zelfs op de persconferentie voor 'De vrienden van Wendy' in het casino van Oostende bleef Frans weg. Ik hoor ook de geruchten dat ze niet meer samen zijn."

Wendy postte onlangs wel een foto van haar en Frans waarop ze samen met hun dochter te zien zjin in Saint-Tropez. Volgens TV-Familie bewijst dat niks. Het kan net zo goed zijn dat ze voor hun dochter als gezin op vakantie zijn, maar wel effectief uit elkaar zijn. Wendy zelf wil er niets over kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws