Zo maakt Aaron Blommaert zich niet populair bij ‘Familie’-fans: “Ik moet het eerlijk toegeven” Buitenland
Buitenland

Zo maakt Aaron Blommaert zich niet populair bij ‘Familie’-fans: “Ik moet het eerlijk toegeven”

Zo maakt Aaron Blommaert zich niet populair bij ‘Familie’-fans: “Ik moet het eerlijk toegeven”

Bijna 1 jaar na zijn intrede in ‘Familie’ heeft Aaron Blommaert een plek veroverd in de harten van de kijkers als Raven, de zoon van Lars. Raven is ook het hoofdpersonage in ‘Het Geheim van Raven’, waarin de kijkers meer te weten komen over de achtergrond van het personage.

“Die reeks speelt zich twee jaar geleden af”, zegt acteur Aaron Blommaert in Het Nieuwsblad. ­“Raven had toen Lars nog niet ontmoet en had zijn moeder ook nog niet verloren. Ik speel dus een onbezorgdere versie van hem.”

Voordat hij in ‘Familie’ begon, was Aaron allerminst vertrouwd met ‘Familie’. “Ik moet toegeven dat ik geen kijker was en veel research heb moeten doen. Maar ik ben van in het begin goed opgevangen door Kürt Rogiers, Sandrine André en Janine Bischops.”

Carpoolen met Kürt Rogiers

Met Kürt heeft hij op korte tijd een erg hechte band opgebouw. “We reden enige tijd samen naar de set. Nu heb ik een eigen auto, maar toen ik net was gecast voor de rol was ik nog maar 17 jaar. Waarop Kürt voorstelde om te car­poolen, en onderweg was het elke keer voluit babbelen.”

“Onze wegen kruisten elkaar al in 2015. Ik deed toen als broekventje mee aan ‘The Voice Kids’, dat hij presenteerde. En toen ik auditie deed voor de rol van Raven, herkende Kürt me nog. Onlangs vonden we op de computer van mijn moeder een foto terug waarop we - toen al - druk met elkaar aan het babbelen waren.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws