Zorgen makers van 'Familie' voor grote verrassing met Bart Kaëll? Buitenland
Buitenland

Zorgen makers van 'Familie' voor grote verrassing met Bart Kaëll?

Zorgen makers van 'Familie' voor grote verrassing met Bart Kaëll?

Bart Kaëll is te zien in 'De Buurtpolitie VIPS'. Daarin speelt Bart zichzelf, maar hij staat ook open voor andere rollen.

We kennen Bart als presentator en vooral ook als zanger. Als acteur kennen we Bart niet. De ervaring in 'De Buurtpolitie VIPS' heeft Bart alvast gemotiveerd voor nog meer acteeropdrachten.

'Familie'

"Ik moest mezelf spelen, dus zo moeilijk was het niet. (lachje) Ik heb altijd graag willen acteren", zegt Bart in Dag Allemaal. Hij vroeg zelfs aan filmmaker Jan Verheyen of er geen rol in een film voor hem was. Tevergeefs, helaas.

Desalniettemin heeft Bart de smaak te pakken. "Het liefst zou ik in de huid kruipen van iemand die ver van mij ligt. Als ze in ‘Thuis’ of ‘Familie’ nog eens een slechterik nodig hebben, mogen ze mij bellen", aldus de zanger.

Nieuwe muziek

Je zou haast vergeten dat Bart vooral muziek maakt. Hij heeft twee nieuwe nummers klaar, maar wil die voorlopig niet uitbrengen. Bart wacht tot corona voorbij is, zodat hij de nummers ook live kan zingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws