André Hazes en Monique Westenberg hebben groot nieuws over tweede kindje

230830andrehazesmoniquewestenberginstagram
Het is al een tijdje weer dik aan tussen André Hazes en Monique Westenberg en dat steken ze niet onder stoelen of banken. Komt er binnenkort misschien zelfs een broertje voor hun zoontje Dré (6)?
Het zijn geen gemakkelijke jaren geweest voor André Hazes. Denk maar aan zijn emotionele burn-out en ernstige alcohol- en drugsverslaving. Maar nu is de 29-jarige zanger er helemaal bovenop én wil hij zich inzetten voor jongeren. “Ik heb de afgelopen jaren best wat dingetjes meegemaakt en ik zie dat dit onder de jeugd ook speelt. Ik hoop dat ik daar ooit wat mee kan doen. Het is nu nog wat vroeg, maar dat vind ik ook mijn plicht”, zegt Hazes, die intussen afgekickt is, in 100% NL Magazine.
Maar door die moeilijke periode is de zanger heel wat tijd met zijn zoontje verloren. Hij maakt er dan ook geen geheim van dat hij graag nog een kindje wil. “Ik hoop stiekem nog een keer vader te worden. Ook omdat ik tijdens de eerste jaren van Dré veel gemist heb”, droomt André luidop in het interview. “Dat had met werk te maken, maar ook op vrije momenten had ik m’n tijd beter kunnen besteden”, geeft hij toe. Diezelfde fout wil hij dus geen tweede keer maken.

Rechtbank

Vorige week werden André en Monique nog door de rechtbank van Rotterdam gestraft met een geldboete van 900 euro. De twee waren namelijk tijdens de schoolperiode op vakantie vertrokken naar de States met hun zoontje Dré, zonder toestemming.