Blanka Vlasic laat van zich horen na geruchten dat Ruben Van Gucht samenwoont met andere vrouw

231201blankavlasicrubenvanguchtinstagram
Het zijn weer barre tijden voor Blanka Vlasic. Haar man Ruben Van Gucht prijkt in Vlaanderen weer op de voorpagina van de roddelboekjes en dan weet ze al hoe laat het is.
Ruben staat op de voorpagina van Dag Allemaal met het verhaal dat hij samenwoon met een andere vrouw. Het gaat om Charlotte Van Looy, de ex van Adriaan Van den Hoof. De twee worden heel vaak in elkaars gezelschap gespot en zouden zelfs samenwonen. Dag Allemaal kreeg meerdere mails van mensen die hen voortdurend samenzien bij hem thuis.
Blanka Vlasic is nog steeds de wettelijke echtgenote van Van Gucht. Ze zien elkaar echter bijzonder weinig. Ongeveer één keer per maand gaat Ruben op bezoek bij zijn vrouw en zoontje Mondo. Ruben beweert wel dat hij dagelijks facetimet met zijn zoontje. Het is niet de eerste keer dat er over Ruben gezegd wordt dat hij ontrouw is.

Geen reactie

Blanka laat het ogenschijnlijk niet aan haar hart komen. Ze reageert niet, al liet ze wel van zich horen. Misschien zelfs niet toevallig toonde ze haar zoontje Mondo op Instagram Stories. Op de video is te zien hoe ze samen richting de kust wandelen. Alsof er niets aan de hand is. Maar is dat wel zo?