"Eigen kinderen voor miljoenen bestolen": bom in Hazes-familie compleet ontploft Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Eigen kinderen voor miljoenen bestolen": bom in Hazes-familie compleet ontploft

"Eigen kinderen voor miljoenen bestolen": bom in Hazes-familie compleet ontploft

Het rommelt serieus in de familie Hazes. Rechtszaken zijn er de laatste tijd schering en inslag. Onlangs werd Rachel Hazes nog door de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer voor de rechter gesleept. Nu spant ook Roxanne Hazes een proces aan tegen haar moeder.

Toen André Hazes senior in 2004 overleed, was Roxeanne elf en André tien jaar oud. Moeder Rachel Hazes erfde zijn volledige fortuin. Maar moest er ook een deel naar de kinderen gaan? Volgens Roxeanne wel. Zij gelooft dat er serieus gesjoemeld is met de erfenis van haar vader. Daar beschuldigt ze volgens Dag Allemaal nu haar moeder van.

Bovendien zouden moeder en dochter in de rechtbank ook uitvechten wie vandaag recht heeft op de vele inkomsten die André Hazes nog steeds ieder jaar binnenbrengt. Tot nu toe verdient Rachel bakken geld aan zijn volledige repertoire en de rechten op het gebruik van zijn naam. Denk maar aan zijn muziek, merchandising, boeken en de ‘Holland Zingt Hazes’-concerten. “Dat levert elk jaar opnieuw een bedrag met zes nullen op”, weet RTL Boulevard-verslaggever Rob Goossens.

Als de rechter nu zou oordelen dat niet alleen Rachel, maar ook Roxeanne en André recht hebben op dat geld, dan zou ze haar eigen kinderen dus voor miljoenen hebben bestolen. Het belooft in ieder geval een hevige strijd te worden. Moeder en dochter vechten hun bittere vete begin februari uit in de rechtbank.

Populair

Laatste nieuws