Eindelijk bevestigd: Maxime Meiland en man Leroy nemen ingrijpende beslissing Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Eindelijk bevestigd: Maxime Meiland en man Leroy nemen ingrijpende beslissing

Eindelijk bevestigd: Maxime Meiland en man Leroy nemen ingrijpende beslissing

Er gingen al een hele tijd geruchten de ronde over Maxime Meiland en haar man, maar nu zijn die ook eindelijk bevestigd. Het koppel zet opnieuw een erg grote stap.

Maxime Meiland en haar gezinnetje schitteren nog steeds in ‘Chateau Meiland’. Deze reeks lijkt heel wat geld in het laatje te brengen, want ze hebben weer grootse plannen. Maxime, Leroy, Claire en Vivé gaan namelijk opnieuw verhuizen. Hun villa in Noorderwijk staat namelijk te koop op Funda, een Nederlandse huizensite.

Het is niet de eerste keer dat het gezin gaat verhuizen. Zo wonen ze nog maar acht maanden in deze miljoenenvilla, want die kochten ze in maart voor 1,2 miljoen euro. Toch heeft Maxime nu besloten om de woning te koop te zetten en daar heeft ze blijkbaar een goede reden voor.

“Hun droomhuis in Noorderwijk kwam te koop te staan”, vertelt Maxime’s mama Erica aan Shownieuws. De Meilandjes hebben nog niets laten zien van hun nieuwe villa, maar een ding is wel zeker. “Een huis met een grotere tuin, zoals Maxime en Leroy het graag willen”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws