Frans Bauer volgend jaar naar het Songfestival? De zanger verklapt nu al meer Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Frans Bauer volgend jaar naar het Songfestival? De zanger verklapt nu al meer

Frans Bauer volgend jaar naar het Songfestival? De zanger verklapt nu al meer

Nederland deed het dit jaar niet zo goed op het Eurovisiesongfestival. Mia en Dion konden zich niet plaatsen voor de finale van vanavond, maar zal Nederland volgend jaar Frans Bauer naar de zangwedstrijd sturen? Hij verklapt daar zelf meer over.

Vanavond is het zover. Dan komen we eindelijk te weten wie gekroond zal worden tot winnaar van het Eurovisiesongfestival 2023. Wat wel al zeker is, is dat Nederland niet met die titel naar huis gaat. Mia en Dion konden niet overtuigen tijdens de eerste halve finale van afgelopen dinsdag. Zou Frans Bauer het zien zitten om samen met Sieneke Nederland volgend jaar te vertegenwoordigen?

Sieneke nam in 2010 al deel aan het Songfestival met het nummer 'Sha-la-lie'. Recent heeft Frans ook een plaat uitgebracht met de zangers en momenteel zijn ze volop samen aan het optreden. Zij zou het best zien zitten om met Frans mee te doen aan de competitie. "We hebben nog een jaar de tijd! Zeg nooit nooit", vertelde ze aan het Nederlandse blad Privé.

Afwijzing

Helaas moet Frans Sieneke nu teleurstellen. "Ik heb me eigenlijk nooit voor het Songfestival geïnteresseerd", geeft hij eerlijk toe in een gesprek met Weekend. "Dat is niet iets wat ik graag zou willen doen", onderstreept de zanger. Eigenlijk vindt hij wedstrijden in het algemeen maar niets. "Ik vind het wel leuk om naar te kijken, maar om er zelf aan mee te doen? Nee", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws