Gaat Julia van K3 opnieuw vreemd met bekend gezicht? "Mensen zagen hoe ze met elkaar stonden te zoenen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gaat Julia van K3 opnieuw vreemd met bekend gezicht? "Mensen zagen hoe ze met elkaar stonden te zoenen"

Gaat Julia van K3 opnieuw vreemd met bekend gezicht? "Mensen zagen hoe ze met elkaar stonden te zoenen"

Nadat het Nederlandse Juicechannel Sinerjey Meyfroodt, de man van Marthe De Pillecyn van K3 en bekend van dansgroep Baba Yega, beschuldigde van overspel heeft het roddelkanaal nu opnieuw zijn pijlen gericht op Julia Boschman. Zij zou namelijk al zoenend gespot zijn met een ander bekend gezicht.

Een tijdje geleden werden Julia Boschman van K3 en Metejoor al beschuldigd van overspel. Zo zouden de twee iets gehad hebben ten tijde van 'The Voice Kids'. Zowel Julia als Metejoor zat toen in een relatie. Metejoor is ondertussen uit elkaar met Britt, maar Julia en Ben zouden naar eigen zeggen wel nog samenzijn, al beweren heel wat juicechannels van niet.

Om het verhaal van haar breuk met Ben nog meer kracht bij te zetten, komt Juicechannel nu met een nieuwe roddel. Begin februari zou Julia namelijk gespot zijn met een andere bekende Nederlander tijdens een feestje in Antwerpen, meer bepaald Giovanni Kemper, die de rol van Wolf Waldo vertolkt in de K3-musical 'De 3 Biggetjes'.

Zoenen

In de musical wordt Julia verliefd op wolf, maar ook in het echte leven zouden de twee het zeer goed met elkaar kunnen vinden volgens Juicechannel. "Meerdere mensen hebben gezien hoe ze met elkaar stonden te zoenen", beweren enkele van hun spionnen. Of de roddels ook daadwerkelijk kloppen, is niet geweten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws