Gordon maakt verloving bekend maar krijgt meteen bakken kritiek over zich heen Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Gordon maakt verloving bekend maar krijgt meteen bakken kritiek over zich heen

Gordon maakt verloving bekend maar krijgt meteen bakken kritiek over zich heen

Gordon is gelukkiger dan ooit tevoren. Eerder dit jaar verklapte de Nederlander dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden en nu heeft hij alweer heuglijk nieuws te melden. Zo liet hij gisteren weten dat zijn Australische vriend hem ten huwelijk heeft gevraagd.

Gordon heeft sinds begin dit jaar een relatie met de 24 jaar jongere Gavin Rozario. De twee leerden elkaar kennen toen de Nederlandse presentator op wereldreis was en deze afgelopen week vertoefden ze samen op de Malediven. Daar is Gavin op z’n knie gegaan om zijn partner ten huwelijk te vragen. “Nu kon ik niets anders dan ‘ja’, zeggen”, schrijft Gordon op Instagram.

Gordon heeft voor zijn huidige relatie geen groot succes in de liefde gekend. “Na jaren van alleen zijn, is het vanaf nu dus samen met Gavin”, zegt hij. “Ik heb er lang op moeten wachten en van heel ver moeten halen, maar het was het allemaal waard”, biecht hij op. “Hij doet alle pijn uit het verleden vergeten en alle verwoede mislukte pogingen van mij verbleken door de manier waarop hij mij laat zien en voelen hoe het echt moet zijn”, aldus de presentator.

Hoewel veel volgers van Gordon erg enthousiast reageren op dit heuglijke nieuws, staan er ook heel wat nare reacties in de commentaren. “Tja, zo lastig om heel blij voor jou te zijn”, “Gun je alle geluk van de wereld, maar meestal als je dit allemaal rond toetert, dan is het kort daarna weer voorbij”, “Trouw niet in gemeenschap van goederen, anders wil hij volgende maand weer scheiden”, “Wed 5 euro dat het voor 2024 alweer uit is” en “Dit wordt gewoon weer de volgende ramp”, schrijven ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws