Gordon neemt plots een drastisch besluit na pijnlijke relatiebreuk met Gavin

28042023gordoninstagram
Gordon gaat momenteel door een zware periode. De Nederlandse presentator bevestigde onlangs het hartverscheurende nieuws dat hij niet langer samen is met zijn Australische vriend. Nu laat hij weten dat hij een moeilijke knoop heeft doorgehakt.
Vorige maand maakte Gordon nog heuglijk nieuws bekend. Zo werd hij op de Malediven ten huwelijk gevraagd door Gavin. Zij leerden elkaar eerder dit jaar kennen in Australië toen de presentator op wereldreis was. Helaas was dat sprookje niet van lange duur, want de twee hebben intussen al een punt achter hun relatie gezet.
Zowel Gordon als Gavin hebben hun kant van het verhaal gebracht over de split en dat zorgde voor heel wat verwijten. Zo zei de Australiër onder meer dat zijn ex-vriend last had van erge moodswings en nog steeds verslaafd was aan drugs. Gordon heeft nu besloten om niet meer te reageren op hun split.  Bovendien heeft nog een besluit genomen en daar vertelt hij nu zelf meer over op sociale media. 

"En door!"

Gordon laat weten dat hij niet langer verdrietig wil zijn. "Vanaf nu weer leuke dingen. En door!", schrijft hij op zijn Instagramverhaal. Zo is hij vanaf dit weekend te zien in een nieuw tv-programma op de Nederlandse zender SBS6. Zijn volgers zijn alvast erg benieuwd naar 'Wat een uitvinding!'. "Op dit programma zat ik te wachten”, “Oh, dat is interessant en leuk. Dat gaan we kijken. Top, weer een goed programma op de buis” en “Wij gaan kijken”, reageren zij onder meer.