Ex van Gordon klapt eindelijk uit de biecht: "De échte reden van de breuk"

26042023gavinrozariogordoninstagram
Nog maar pas kwam er hartverscheurend nieuws naar buiten over Gordon. Zo is hij niet langer samen met Gavin. Vorige maand verloofden ze zich zelfs nog. Nu legt de Australiër uit wat er echt gebeurd is.
Vorige maand maakte Gordon nog bekend dat hij ten huwelijk was gevraagd door Gavin op de Malediven. Enkele weken later bleek de liefde al bekoeld te zijn, want de twee besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Wat er juist gebeurd was tussen de twee was niet duidelijk. Tot nu, want Gavin doet enkele schokkende onthullingen in een nieuw interview met Privé. Zo verklapt hij onder andere de echte reden van de relatiebreuk.
De boosdoener in het spel waren volgens hem de grote stemmingswisselingen van Gordon. “Het ene moment hemelt hij je helemaal op. Het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot”, legt de Australiër uit. Dat merkte hij voor het eerst op toen hij in slaap viel terwijl ze samen naar een film keken. “Hij ging helemaal door het lint. Hij vroeg of ik wel goed bij mijn hoofd was”, klinkt het. “Volgens hem had ik de verkeerde energie of op z’n minst mentale problemen”, aldus Gavin.

De druppel

Amper twee dagen na de verloving kreeg hij opnieuw de volle laag nadat hij zijn paspoort per ongeluk in het vliegtuig had laten liggen. Zo dreigde Gordon zijn verlovingsring af te doen en naar zijn hoofd te gooien. “Hij begon als een gek te schreeuwen. Ik had zijn hele reis verpest. Hij bleef maar doorgaan”, vertelt Gavin. “Het was bijna als in een cartoon: een poppetje dat helemaal rood aanloopt”, besluit hij.