Harde klap voor André Hazes net na verzoening: Monique met andere man gespot Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Harde klap voor André Hazes net na verzoening: Monique met andere man gespot

Harde klap voor André Hazes net na verzoening: Monique met andere man gespot

Enkele dagen gekleden verklaarden André Hazes en Monique Westenberg hun liefde nog voor elkaar, maar nu komt er alweer opvallend nieuws naar buiten. Zo zou Monique het wel heel leuk hebben gehad met een andere man op vakantie.

Afgelopen weekend maakte André Hazes zijn langverwachte comeback als zanger op ‘Holland Zingt Hazes’. Dat was volgens hem ook het perfecte moment om bekend te maken dat hij opnieuw samen is met Monique Westenberg. Enkele dagen na die liefdesverklaring komt juicekoningin Yvonne Coldeweijer opnieuw met opmerkelijke nieuwtjes.

Monique ging zopas naar Curaçao met hun zoontje Dré en daar zou ze het erg naar haar zin hebben gehad. André besloot toen op het laatste moment om thuis te blijven, maar zijn vriendin heeft daar volgens de roddeltante genoeg mannelijke aandacht gekregen. “Monique kreeg op Curaçao vorige week een ‘gele slip’ van deze meneer op het strand”, schrijft Coldeweijer op haar Instagramverhaal.

Dat hebben verschillende spionnen aan haar gemeld. “Monique was namelijk de hele dag aan het flirten met deze man”, zegt de roddeltante. “Ze kwam de hele tijd bij zijn bedje kletsen, maakte selfies met hem, was aanhankelijk…”, aldus Coldeweijer. “Zo zie je maar weer dat ze alleen maar bij elkaar blijven voor PR-doeleinden, maar in de liefde eigenlijk allebei iets heel anders willen”, besluit de roddeltante.

Harde klap voor André Hazes net na verzoening: Monique met andere man gespot

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws