Het loopt helemaal fout bij 'Big Brother'-host Geraldine Kemper op vakantie: "Het bloed liep eruit" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Het loopt helemaal fout bij 'Big Brother'-host Geraldine Kemper op vakantie: "Het bloed liep eruit"

Het loopt helemaal fout bij 'Big Brother'-host Geraldine Kemper op vakantie: "Het bloed liep eruit"

Wat een ontspannende vakantie moest worden, werd heel even verstoord door een pijnlijk en ergens ook ludiek incident. In haar podcast vertelt Geraldine Kemper hoe haar zwempartij een ongelukkige afloop kende.

Geraldine Kemper heeft een lange, deugddoende vakantie achter de rug, zo vertelt ze in haar podcast ‘De Grote Gwen en Geraldine Show’. En dat was er eentje om niet snel meer te vergeten. Eén zwempartij kende een wel heel onverwachte afloop.

“Ik ben iemand die graag topless zwemt en zont”, vertelt de ‘Big Brother’-presentatrice in de podcast. “Ik was lekker aan het zwemmen en er waren allemaal visjes in het heldere water, visje hier en visje daar. Maar opeens word ik gebeten in mijn tepel door een vis”, zegt Geraldine nog steeds vol ongeloof.

Kleine hap uit

“Ik heb zelfs een foto, maar die ik kan ik natuurlijk niet laten zien”, grapt de Nederlandse. “Er was echt een minihapje uit, met bloed, en er kwam een korstje op”, vertelt ze. Geraldine zal in het vervolg toch twee keer nadenken voor ze topless de zee induikt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws