Hoe zit het nu echt tussen André Hazes en Monique? Zanger schept duidelijkheid Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Hoe zit het nu echt tussen André Hazes en Monique? Zanger schept duidelijkheid

Hoe zit het nu echt tussen André Hazes en Monique? Zanger schept duidelijkheid

André Hazes en Monique Westenberg hebben eindelijk een relatievorm gevonden die goed voor hun werkt. Nadat hij op Instagram een intieme zoenfoto deelde, verduidelijkt hij nu meer over die vorm.

André Hazes stond de afgelopen twee weekends eindelijk terug op het podium bij ‘Holland Zingt Hazes’. Niet alleen maakte hij zijn grote comeback als zanger, hij verklaarde ook zijn liefde voor Monique op Instagram. Toch verklapt de Nederlander aan RTL Boulevard dat ze geen standaardrelatie hebben.

Als de reporter aan André vraagt of hun trouwplannen nog doorgaan, reageert hij meteen heel duidelijk. “Hou toch eens op man”, klinkt het. “Nee, luister. Echt uit de grond van mijn hart: zij is voor mij de allerbelangrijkste vrouw in mijn leven”, aldus de zanger. “Zij heeft mij meer liefde gegeven dan dat ik ooit verdiende. En dat zij mij altijd zo heeft vastgehouden, ondanks alles, dat waardeer ik”, vertelt hij.

Daarna onthult hij ook nog wat meer over hun relatie. “Het klinkt zweverig, maar we hebben een vorm gevonden die goed werkt”, onderstreept hij. “Ik heb mijn plekje, zij heeft haar plekje. Ik hou van haar met alles wat ik in me heb en zij van mij”, legt hij uit. “We zijn heel goede ouders voor Dré en we hoeven niets meer. Het is goed zo”, besluit André.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws