'Ik Ga Zwemmen'-zanger Mart Hoogkamer deelt zeer droevig nieuws: "Het spijt me" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

'Ik Ga Zwemmen'-zanger Mart Hoogkamer deelt zeer droevig nieuws: "Het spijt me"

'Ik Ga Zwemmen'-zanger Mart Hoogkamer deelt zeer droevig nieuws: "Het spijt me"

Het gaat niet goed met Mart Hoogkamer. De Nederlandse zanger moest eerder al verschillende optredens annuleren door persoonlijke problemen en nu heeft hij alweer een moeilijke knoop moeten doorhakken. Op Instagram geeft hij meer uitleg in een nieuw statement.

Mart Hoogkamer werd plots razend populair in België en Nederland met zijn monsterhit 'Ik Ga Zwemmen' en sindsdien trad hij veel op. Echter begint dat nu zijn tol te eisen. De zanger annuleerde al eerder verschillende optredens omdat het hem teveel werd en nu heeft hij het weer heel moeilijk. Op zijn Instagramverhaal laat hij weten dat hij een drastisch besluit heeft genomen.

"De afgelopen tijd lijkt het erop dat ik mezelf voorbij ben gelopen in mijn zangcarrière", begint hij. "Door mijn grote passie om mensen te raken en te inspireren. Optredens, nieuwe muziek, programma's op tv. Kortom, ik kon er geen genoeg van krijgen", schrijft Mart. "Nu blijkt dat ik mijn grenzen ben overgegaan", klinkt het triest.

Besef

Eerder moest Mart al verschillende optredens afzegen en daardoor is hij nu tot een moeilijk besef gekomen. "Ik moet het de aankomende periode dus even anders doen", geeft hij toe. Zo wil hij de volgende weken tot rust komen en een nieuw evenwicht vinden tussen zijn muziekcarrière en zijn energieniveau. "Dus ik bouw daarmee bewust een tijdelijke werk- en mediapauze in", verklapt hij.

Vervolgens wil hij zich ook nog excuseren. "Het spijt me dat ik de fans teleur moet stellen evenals de organisatoren die mij geboekt hebben", aldus de zanger. Hij hoopt dat de mensen begrip hebben voor deze moeilijke beslissing en hij kijkt alvast uit naar de toekomst. "Ik kijk er naar uit om later dit jaar weer samen met al mijn fans een nieuwe fase in te gaan", besluit Mart.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws