Jan Kooijman hakt drastische knoop door over relatie Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Jan Kooijman hakt drastische knoop door over relatie

Jan Kooijman hakt drastische knoop door over relatie

Jan Kooijman is al meer dan twintig jaar samen met zijn vriendin, Henna Lee. Samen hebben ze twee dochters, Logan en Ava. Maar de danser en acteur neemt nu een duidelijk besluit over zijn gezin.

Als Jan Kooijman in een interview voor Nina naar zijn gezin gevraagd wordt, houdt hij het kort en bondig. “... en ik snap zo goed dat je het daarover wil hebben”, onderbreekt de danser de vraag. “Maar dit wordt wellicht mijn kortste antwoord. Ik heb daar een theorie over”, lacht hij.

“Ik héb een fijn gezin, met twee hele mooie dochters. Zij zijn het allerbelangrijkste voor mij”, wil Jan erover kwijt. Dat is ook meteen de reden waarom hij er niet verder op in wil gaan. “Net daarom doe ik er mijn best voor om hen zo te laten zijn”, besluit de Nederlander.

Daar heeft niemand zaken mee

“Wie we zijn als gezin, daar heeft niemand verder iets mee te maken”, zegt Jan klaar en duidelijk. “Mijn dochters zijn nergens te zien online. Ze kunnen binnenkort eigen beslissingen nemen, het is niet aan mij om over hen te praten.” En hetzelfde geldt voor zijn relatie. “Mijn vriendin heeft weinig met de bekendheid die bij mijn werk komt kijken”, weet de danser te vertellen. “En daar heb ik alle respect voor.”

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws