Klaasje Meijer is al 9 jaar gelukkig samen met haar vriend Max: "Dit is ons geheim"

klaasjemeijermaxINSTAGRAM_1
Klaasje Meijer (28) had onlangs nog een bijzondere mijlpaal te vieren met haar vriend Max. Zo vormen de twee inmiddels al 9 jaar een koppel. In een interview met HLN.be onthult het voormalige K3'tje nu ook wat hun geheim is.
Klaasje Meijer is al sinds haar 19de samen met Max. Hoewel hun relatie niet altijd over rozen liep, zijn de twee wel nog altijd heel gelukkig met elkaar. Dat hun relatie al zolang standhoudt en dat de liefde nog steeds even groot is, heeft verschillende redenen volgens Klaasje.
"Dat je wederzijds vertrouwen hebt. Dat je de ander zichzelf laat zijn. Dat je moeilijke vragen durft stellen. En dat je samen dingen doormaakt. Max en ik zijn negen jaar samen, maar we blijven op elkaar intunen en zo slagen we erin op dezelfde golflengte te blijven", aldus Klaasje.

Discussies

"Max en ik hebben nog steeds romantische momenten, maar ik denk dat we, als maatschappij, af moeten van het idee dat een relatie alleen maar fantastisch is. Soms drijf je nu eenmaal wat uit elkaar. Of zit je even niet op dezelfde golflengte", zegt het voormalige K3'tje. "Maar dan moet je erop vertrouwen dat het toch weer goed komt", vindt Klaasje.
"Ook goeie discussies horen er soms bij", gaat ze verder. "Ik vind Max nog altijd heel bijzonder en ik blijf me verwonderen over wie hij is en wat hij doet, maar dat wil niet zeggen dat de liefde tussen ons altijd een feest is. Maar nogmaals: als er vertrouwen is, en er is respect, zing je het lang uit", besluit Klaasje.