Martien Meiland neemt drastisch besluit na aanvaring met dochter Maxime: "Het ging echt te ver" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Martien Meiland neemt drastisch besluit na aanvaring met dochter Maxime: "Het ging echt te ver"

Martien Meiland neemt drastisch besluit na aanvaring met dochter Maxime: "Het ging echt te ver"

Het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ is van start gegaan op Play4. Naar aloude traditie wordt er weer enthousiast gerenoveerd, in hun Pension Code Rosé in Nederland deze keer. Maar er zal nog iets opvallen in de nieuwe reeks. Martien Meiland heeft namelijk een drastisch besluit genomen.

Je zal geen “wijnen, wijnen, wijnen” meer horen. Hoewel er in de afgelopen seizoenen voor zowat elke mogelijke gelegenheid een wijntje werd ingeschonken, raakt Martien Meiland nu geen druppel meer aan. En dat na een aanvaring met zijn dochters. Maxime en Montana hebben hem namelijk gesmeekt om ermee te stoppen. “’Het ging echt te ver. Het woog op ons allemaal”, zegt Maxime in Dag Allemaal.

“Vader wou het nooit toegeven, maar je zag aan hem dat hij te veel dronk. Als hij 's middags naar bed moest, dan wist je het wel”, vervolgt Martiens jongste dochter. Maar na kerst en nieuw heeft hij zelf het licht gezien en maakte hij komaf met alcohol. “Ik ben benieuwd of hij het gaat volhouden, maar tot nu lukt het hem”, weet Maxime te vertellen. “Papa is veel actiever geworden. Hij besefte ook wel dat hij dat werk aan het pension nooit zou aankunnen als hij bleef drinken.”

Solidair

“Toen mijn ouders de eerste keer uit elkaar gingen - ik was toen vijf -, is dat vele drinken begonnen”, onthult Maxime nu. Toch kwam dat in hun realityreeks nooit ter sprake. “Tja, dat het stilaan problematisch werd, ga je niet op tv zeggen. Bij ons thuis was het eigenlijk onbespreekbaar”, gaat Martiens dochter verder. “Vader wou het daar nooit over hebben omdat het voor hem een gevoelig onderwerp is. Zijn vader was verslaafd aan sterkedrank”, legt ze uit. Maar uit sympathie voor Martien laat nu ook de rest van de familie haar wijntjes staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws