Maxime Meiland in verwachting van derde kindje? Realityster maakt verrassend nieuws bekend

24042023maximemeilandleroymolkenboerinstagram
Maxime Meiland heeft al twee schatten van dochters rondlopen, Claire (5) en Vivé (1,5). Maar haar vurige kinderwens was daarmee niet geblust. Onlangs liet ze weten dat ze graag nog een derde keer mama zou worden. Maar is het nu eindelijk zover?
Maxime Meiland is trotse mama van twee kindjes. Met haar vorige vriend kreeg de realityster een dochter, Claire. Anderhalf jaar geleden mocht ze nog een tweede dochtertje, Viv, verwelkomen met haar echtgenoot, Leroy Molkenboer. Vorige maand liet Martien Meilands jongste dochter nog weten dat ze hun gezinnetje graag zou uitbreiden. "Ik heb mijn spiraaltje eruit laten halen", wist ze zelfs te vertellen.
Maar waar de blondine onlangs nog voor een derde kindje wilde gaan, komt ze nu al terug op haar woorden. “Ik heb er nog over nagedacht, en er ook met Leroy over gesproken”, klinkt het bij Maxime in TV-Familie. “Maar stel dat ik nu zwanger zou raken, dan wordt het met drie jonge kinderen wel heel druk. Claire is vijf en Vivé anderhalf”, denkt ze erover.

Over vijf jaar

“Aan de ene kant is het leuk om snel achter elkaar kinderen te krijgen, aan de andere kant zit je daardoor ook jaren in de luiers”, vervolgt Maxime. “Dat is voor ons niet te doen nu”, besluit ze. Zeker omdat de Meilandjes net de deuren van hun nieuwe pensioen, Code Rosé, hebben geopend. “Leroy en ik hebben dus besloten om nog even te wachten met een derde kindje. Ik ben nog jong, dus over vijf jaar kijken we verder”, aldus het tv-gezicht.