Maxime Meiland maakt erg droevig nieuws bekend: "Op een bepaald moment is de koek op" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland maakt erg droevig nieuws bekend: "Op een bepaald moment is de koek op"

Maxime Meiland maakt erg droevig nieuws bekend: "Op een bepaald moment is de koek op"

Maxime Meiland lijkt het allemaal te hebben. Een gelukkig gezinnetje met haar man Leroy en dochtertjes Claire en Vivé, recent een eigen boek én een realityreeks die na al die jaren nog steeds een groot succes is. Toch zou het einde van ‘Chateau Meiland’ daar sneller kunnen zijn dan we denken.

In de reeks ‘Open Casa’ van YouTuber Robbert Rodenburg komt het onderwerp ‘Chateau Meiland’ uitvoerig aan bod. Daarin wordt duidelijk dat de Meilandjes stilaan beginnen na te denken over hun leven na hun realityserie. “Ik vind ‘Chateau Meiland’ maken hartstikke leuk, want ik doe het natuurlijk met mijn ouders en we worden gevolgd in ons dagelijks bestaan”, steekt Maxime van wal op YouTube.

“Maar het zou me niets verbazen als we op een gegeven moment denken, en vooral omdat mijn ouders op een bepaald leeftijd komen: ‘wij vinden het wel goed’”, biecht Martien Meiland en Erica Renkema’s dochter op. Heel lang zal het wellicht niet meer durven voor Nederlands populairste familie het voor bekeken houdt, daarover zit het gezin op dezelfde lijn.

"We zien wel wat de toekomst brengt"

Al wil de blondine nog niets officieel bevestigen. “Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt”, haalt Maxime haar schouders op. “Maar je moet niet iets willen verzinnen voor de serie om maar door te kunnen gaan… Als we stoppen, stoppen we. En dan is het prima”, besluit de Nederlandse. “Want op een gegeven moment is de koek op.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws