Maxime Meiland openhartig over haar relatie met Leroy: "Dan begin ik te huilen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland openhartig over haar relatie met Leroy: "Dan begin ik te huilen"

Maxime Meiland openhartig over haar relatie met Leroy: "Dan begin ik te huilen"

Maxime Meiland vormt intussen al een tijdje een koppel met Leroy Molkenboer. Vorige zomer stapten de twee zelfs nog in het huwelijksbootje. In een nieuw interview vertelt de realityster nu meer over hun relatie.

Maxime Meiland, die bekend is geworden door het tv-programma ‘Chateau Meiland’, heeft zopas haar eigen boek uitgebracht. In ‘Maxime - Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig', onthult ze meer over haar zware jeugdjaren. De Nederlandse biecht onder andere op dat ze misbruikt is geweest. Ondanks ze het soms nog moeilijk heeft met haar verleden, gaat het nu gelukkig wel beter met haar.

Ook voor haar man Leroy was het heftig om meer te weten te komen over haar geschiedenis. Hijzelf heeft ook het boek van Maxime gelezen. "Hij werd heel emotioneel bij bepaalde hoofdstukken, ook al wist hij bepaalde dingen al", geeft de realityster toe in Dag Allemaal. "Toen we een relatie kregen, had ik hem al het een en het ander verteld", verduidelijkt ze.

Onverwerkte dingetjes

Maxime vond het niet meer dan logisch dat ze eerlijk was over haar problemen tegenover Leroy. "Je gaat met elkaar naar bed, op een gegeven moment moet je wel zeggen wat er gebeurd is, omdat je misschien anders reageert", legt ze uit. Zo kan ze soms nog erg emotioneel worden. "Als we stoeien en hij mij om te plagen vastneemt, kan ik soms ineens beginnen te huilen", geeft ze toe. "Dan komen er onverwerkte dingetjes naar boven", aldus het 'Chateau Meiland'-gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws