Na familieperikelen krijgt Roxeanne Hazes harde kritiek te slikken: "Walgelijk" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na familieperikelen krijgt Roxeanne Hazes harde kritiek te slikken: "Walgelijk"

Na familieperikelen krijgt Roxeanne Hazes harde kritiek te slikken: "Walgelijk"

Hoewel Roxeanne Hazes in een moeilijke situatie zit met haar moeder en broer, probeert ze zich toch te focussen op haar muziekcarrière. De zangeres heeft zopas een nieuwe cover gemaakt, maar al snel krijgt ze heel wat kritiek te verduren.

Roxeanne Hazes heeft zo goed als geen contact meer met haar mama Rachel en haar broer André. De drama tussen de gezinsleden blijft doorgaan, maar Roxeanne probeert zich daar zo min mogelijk van aan te trekken. Zij wil vooral haar energie steken in dingen die haar gelukkig maken, zoals muziek maken bijvoorbeeld.

Voor het muziekprogramma ‘Tulpen uit Antwerpen’ heeft ze een sexy cover gemaakt van het K3-liedje ‘Oya Lélé’ samen met de muziekgroep Kris Kross Amsterdam en Donnie. De nieuwe single heet officieel ‘Der Af (Oya Lélé)' en de videoclip komt uit op 9 februari. Echter is er nu al een klein stukje te beluisteren.

Niet iedereen blijkt fan te zijn van de cover en er wordt ook veel kritiek geuit op de zangkunsten van Roxeanne. “Trekt op niets”, “Is toch niet om aan te horen”, “Wat een verschrikking, kan totaal niet zingen”, “Word geen hit”, “Nog één die denkt dat ze kan zingen” en “Wat een walgelijke vertoning, vreselijk die stem”, klinkt het onder meer.

@kriskrossadam We gaan deraf!😄🔥 DC: @Tukutube @MUPEPE @Dadhino #foryou #fyp ♬ Der Af (Oya Lélé) - Kris Kross Amsterdam

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws