Na moeilijke periode kan André Hazes eindelijk geweldig nieuws brengen Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na moeilijke periode kan André Hazes eindelijk geweldig nieuws brengen

Na moeilijke periode kan André Hazes eindelijk geweldig nieuws brengen

André Hazes heeft een moeilijke periode achter de rug. Hij kampte onder andere met een emotionele burn-out, een zware alcohol- en drugsverslaving en heeft enkele heftige relatiebreuken achter de rug. Nu is de zanger sterker dan ooit te voren.

In maart maakt André Hazes zijn langverwachte comeback tijdens de ‘Holland Zingt Hazes’-shows, een concertreeks om zijn overleden vader te vieren. Maar er is meer. De zanger is opnieuw de studio ingedoken en werkt aan een gloednieuw album waarop hij naar eigen zeggen meer zichzelf kan zijn dan ooit tevoren.

“Wat er elke keer gebeurt in de studio, is niet in woorden te beschrijven”, schrijft André Hazes op Instagram bij een foto vanuit de studio. “Voor het eerst in mijn leven hoor ik geen stemmetje in mijn hoofd dat mij wijs probeert te maken dat het liedje dat er gemaakt wordt, ook iets zou moeten zijn wat mijn vader had moeten kunnen zingen.”

Volgens de zanger heeft hij daardoor altijd het idee verwaarloosd van wat hij zelf echt wilde maken. “Het is een risico, maar het voelt verdomd lekker en vrij”, besluit hij. “We zijn nu vijf liedjes verder en we hebben goedkeuring gekregen om een heel album te maken. Elke studiosessie is een zegen, boys. Dank jullie wel dat ik mezelf mag zijn en daardoor deze absurde liedjes tevoorschijn komen”, aldus André Hazes.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws