Na pijnlijke relatiebreuk: grote ongerustheid over de gezondheid van Gordon Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na pijnlijke relatiebreuk: grote ongerustheid over de gezondheid van Gordon

Na pijnlijke relatiebreuk: grote ongerustheid over de gezondheid van Gordon

Gordon maakte onlangs nog droevig nieuws bekend. Zo liep zijn relatie - en verloving - met de Australische Gavin Rozario op de klippen en daar heeft hij het erg moeilijk mee. Zijn ex Rogier van der Linden maakt zich nu grote zorgen over de Nederlandse presentator.

Eerder dit jaar kon het geluk van Gordon niet op. Tijdens zijn wereldreis leerde hij in Australië Gavin Rozario kennen en het was meteen grote liefde. Op de Malediven vroeg de Australiër Gordon nog ten huwelijk, maar enkele weken daarna gingen ze al uit elkaar. Nadien haalden ze nog stevig naar elkaar uit en vervolgens verdween de presentator ook weer van sociale media.

Volgens Rogier van der Linden, de ex van Gordon, heeft hij het nog steeds erg zwaar. "Hij krijgt veel steun, maar ook veel gemene berichten", vertelt hij in een gesprek met het Nederlandse blad Weekend. "Het viel me wel op dat alle media heel mild waren", klinkt het. "Terecht, want het is echt een moeilijk moment geweest, waarbij wij, de mensen om hem heen, dachten: gaat dit niet de foute kant op?", aldus van der Linden.

Overdosis?

Zo maakt hij zich zorgen over het drugsgebruik van Gordon. "Gaat hij een terugval krijgen, of nog een stapje verder?", bedenkt hij zich. Hij vreest dat de presentator opnieuw gaat gebruiken en dat zou wel eens een dramatische afloop kunnen hebben zoals een overdosis. "Niet dat hij dat gezegd heeft, maar als iets heel erg tegenzit... Als het mis kan gaan, dan is het op zo'n moment. Dat gaat toch door je hoofd", zegt Rogier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws