Na relatiebreuk met Nicol: Peter Gillis deelt opvallend nieuws over liefdesleven Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na relatiebreuk met Nicol: Peter Gillis deelt opvallend nieuws over liefdesleven

Na relatiebreuk met Nicol: Peter Gillis deelt opvallend nieuws over liefdesleven

Begin februari maakte Peter Gillis hartverscheurend nieuws bekend. Zo bevestigde hij dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. Over deze breuk moet het 'Massa is Kassa'-gezicht nog wat kwijt in een nieuw interview en hij onthult ook meteen of er al een nieuwe vrouw in zijn leven is.

"Beste vrienden en fans. In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", schreef Peter Gillis zo'n drie maanden geleden op Instagram. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan", voegde hij er nog aan toe.

In het Nederlandse blad Weekend vertelt hij nu nog iets meer over die split. "Op een gegeven moment gaat het niet meer en dan kun je er beter een punt achter zetten", legt de Oostappen-eigenaar uit. "In een relatie is het geven en nemen", zegt Gillis. Hoewel de breuk met Nicol voor veel verdriet zorgde, staat hij intussen open voor een nieuwe liefde. "Ik zal ook wel weer een vriendin tegenkomen, dat geloof ik wel", onderstreept hij.

Geen golddigger

En volgens hem is er interesse genoeg. "Ik ben naar het carnaval geweest, ik kon daar wel vijfhonderd vrouwen mee naar huis nemen", geeft hij toe. Toch doet hij dat niet. "Want ik zoek geen golddigger", onderstreept hij. "Ik zoek een gedreven vrouw die haar eigen kost kan verdienen", gaat hij verder. Ook zal de ware jonger moeten zijn dan Peter. "Want ik heb een hoop energie. In mijn hart ben ik maar 40, snap je?", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws