Nadat hij 15.000 euro uit de pot haalde: Tyron reageert voor het eerst op zijn exit uit 'Big Brother' Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Nadat hij 15.000 euro uit de pot haalde: Tyron reageert voor het eerst op zijn exit uit 'Big Brother'

Nadat hij 15.000 euro uit de pot haalde: Tyron reageert voor het eerst op zijn exit uit 'Big Brother'

Op dinsdag ging er een schokgolf door het 'Big Brother'-huis. Zo vertrok Tyron naar huis met 15.000 euro uit de pot. Op Instagram heeft de jonge Nederlander nu voor het eerst van zich laten horen sinds zijn vertrek.

Gisteren kreeg Tyron tijdens een spel een bijzonder aanbod van Big Brother. Hij mocht 15.000 euro uit de pot nemen, maar dan moest hij wel onmiddellijk het huis verlaten. Tyron had al meermaals aangegeven dat hij het de laatste tijd erg zwaar had en koos er dan ook voor om op het aanbod in te gaan.

De bewoners reageerden alvast geschokt. Nadat Big Brother het nieuws vertelde aan de groep, bleef het bijna een halfuur muisstil in het huis. Op Instagram heeft Tyron nu ook voor het eerst gereageerd op zijn vertrek.

Trots

"Good to be back with my bro’s", schrijft hij bij een foto waarop hij poseert met zijn beste vrienden terwijl hij de check van 15.000 euro vasthoudt. Enkele oud-bewoners steunen hem alvast in zijn keuze. "Goed gedaan!", reageert Karen. "Top! Goed gedaan! Je was ook zeker finalewaardig", klinkt het bij Lenie. Ook Ronahi liet een lieve reactie achter: "Sjoe, trots op u!"

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws