Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer viel 22 kg af in 8 weken: "Zo heb ik dat gedaan" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer viel 22 kg af in 8 weken: "Zo heb ik dat gedaan"

Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer viel 22 kg af in 8 weken: "Zo heb ik dat gedaan"

Yvonne Coldeweijer (37) is op twee maanden tijd 22 kilogram afgevallen. Dat vertelt de Nederlandse roddelkoningin op haar juicechannel 'Life of Yvonne'. Daar onthult ze ook hoe ze dat klaargespeeld heeft.

Begin december mocht Yvonne Coldeweijer haar eerste kindje verwelkomen, zoontje Ted. Tijdens haar zwangerschap kwam de Nederlandse roddelkoningin 22 kilogram aan en die wilde ze zo snel mogelijk weer kwijtspelen. "Ik vond 22 kilo echt heel veel, want ik ben zelf maar 1,63 meter", vertelt Yvonne in een video.

"Wat ze altijd zeggen is wel redelijk waar: op het moment dat je bent bevallen, gaat echt 50 procent van je aangekomen gewicht er vanzelf af", vertelt de kersverse moeder. Zo viel ze 10 kilo af in de eerste dagen na haar bevalling. "Dat is grotendeels baby en heel veel vocht. Daarna moet je het echt zelf gaan doen."

Intermittent fasting

Dus besloot ze om drastisch in te grijpen. Zo deed Yvonne aan intermittent fasting. "Ik was heel streng voor mezelf en mocht dus maar 6 uur per dag eten. En ik ben altijd om 6 uur wakker, dus ik mocht eten van 6 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s middags. De eerste kilo’s vlogen eraf, maar de laatste 8 kilo stagneerde ik. Ook al at ik maar vijf à zes uur per dag, ik viel niet meer af. Dus toen ben ik tijdens die uren dat ik gewoon mocht eten wat ik wilde, ook nog eens heel gezond gaan eten." Daardoor viel ze uiteindelijk 22 kilo af op 8 weken tijd. "Ik ben echt heel dapper geweest en ik heb superveel discipline."

Populair

Laatste nieuws