Opnieuw grote bezorgdheid over de gezondheid van André Hazes: "Héél kwetsbaar" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Opnieuw grote bezorgdheid over de gezondheid van André Hazes: "Héél kwetsbaar"

Opnieuw grote bezorgdheid over de gezondheid van André Hazes: "Héél kwetsbaar"

André Hazes maakte zopas zijn langverwachte comeback als zanger tijdens ‘Holland Zingt Hazes’. De Nederlander blijft intussen ver weg van alcohol en drugs, maar tv-psycholoog Saskia Geraerts maakt zich toch nog steeds zorgen over hem.

André Hazes kampte recent niet alleen met een burn-out, maar ook met een alcohol- en drugsverslaving. Daardoor laste hij een pauze in om aan zichzelf te werken en daar kregen we meer van te zien in zijn eigen Videoland-documentaire. Hoewel de zanger clean zou zijn, is de Nederlandse psycholoog en auteur Saskia Geraerts toch nog ongerust.

“Ik zie iemand die héél kwetsbaar is en iemand die het nog niet volledig in de vingers heeft”, vertelt zij aan Party. Toch is dat volgens haar begrijpelijk. “Een verslaving is een levenslang gevecht. Daar moet je iedere dag opnieuw de keuze voor maken”, aldus Geraerts. Eveneens heeft de psycholoog het over genetische kwetsbaarheid.

“Zijn vader was ook verslaafd en we zien het vaak dat zoiets in de volgende generatie terugkomt”, legt Saskia uit. Niet alleen had de zanger volgens haar een verstoorde jeugd, nu heeft hij ook een verstoorde familierelatie en een onrustig gezin. “Dat patronen zich herhalen, zien we dikwijls terugkomen”, onderstreept de psycholoog.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws