Peter Gillis heeft slecht nieuws over zijn gezondheid: "In het ziekenhuis" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Peter Gillis heeft slecht nieuws over zijn gezondheid: "In het ziekenhuis"

Peter Gillis heeft slecht nieuws over zijn gezondheid: "In het ziekenhuis"

Peter Gillis mocht gisteren 61 kaarsjes uitblazen en daar is hij heel dankbaar voor. Zo ging het vorig jaar helemaal niet goed met het ‘Massa is Kassa’-gezicht en daar onthult hij nu zelf meer over.

Peter Gillis maakte onlangs nog bekend dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. Nu onthult de Oostappen-eigenaar nog meer droevig nieuws, want vorig jaar werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Dat verklapt hij in een nieuwe Instagrampost. “Vandaag ben ik 61 jaar geworden en ik ben erg blij dat ik er weer een jaar bij op mag tellen”, begint hij.

“Bijna een jaar geleden belandde ik namelijk in het ziekenhuis”, biecht hij op. “Met een suikercoma en een wel hele lage hartslag”, verduidelijkt Gillis. Dat was een echte wake-upcall voor hem. “Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen”, schrijft hij. “Heel erg dan ook nogmaals aan iedereen voor de steun en mooie berichten die ik toen mocht ontvangen.

“Dit jaar geen groot feest, maar een bescheiden feest met mijn dierbaren om even stil te staan bij hoe goed we het samen hebben”, besluit Peter. In de comments wensen zijn volgers hem allemaal een gelukkige verjaardag toe. “Beste Peter, van harte gefeliciteerd en maak er een mooie dag van”, “Proficiat”, “Van harte, nog vele jaren gewenst”, en “Nog vele jaartjes”, klinkt het meermaals.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws