Peter Gillis is niet langer single en hij stelt meteen zijn nieuwe liefde voor Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Peter Gillis is niet langer single en hij stelt meteen zijn nieuwe liefde voor

Peter Gillis is niet langer single en hij stelt meteen zijn nieuwe liefde voor

Eerder dit jaar liet Peter Gillis nog weten dat hij en Nicol Kremers uit elkaar zijn gegaan. Nu, zo'n drie maanden na de bekendmaking van die breuk, onthult de Oostappen-eigenaar dat hij opnieuw van 't straat is.

Op 10 februari deelde Peter Gillis plots triest nieuws op Instagram. "In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", klonk het. Ze waren zo'n vijf jaar samen. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan", voegde hij er toen nog aan toe. Nu verklapt hij dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden.

"Family first, maar ik wil dit mooie nieuws nu ook graag met jullie delen. Ik heb namelijk een nieuwe liefde in mijn leven", schrijft Peter onder een foto van hun tweetjes. "Ik heb Wendy Van Hout in april ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer en we hadden eigenlijk direct een bijzondere klik", aldus het 'Massa is Kassa'-gezicht. "Ook al heb ik Wendy pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Ik heb dan ook zin in onze toekomst samen", besluit hij.

Geweldig

De volgers van Peter zijn alvast blij voor hem. "Veel geluk samen", "Wens jullie een mooie toekomst", "Goed bezig Peter", "Gefeliciteerd", "Ik gun je het geluk, wees gelukkig met elkaar", "Doen waar je je goed bij voelt topper", "Knap stel", "Het is je gegund", "Top", "Mooie vrouw, wees er lief en zuinig op", "Mooi" en "Proficiat samen", klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws