Peter Gillis showt heuse transformatie: "Al meer dan twintig kilogram kwijt" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Peter Gillis showt heuse transformatie: "Al meer dan twintig kilogram kwijt"

Peter Gillis showt heuse transformatie: "Al meer dan twintig kilogram kwijt"

Zijn volgers merkten het al eerder op, maar nu geeft Peter Gillis het ook zelf toe op zijn Instagrampagina. De kilo’s vliegen eraf en daar vertelt hij nu op zijn verjaardag wat meer over. Al snel moeten zijn fans wat kwijt over zijn gewichtsverlies.

Oostappen-eigenaar Peter Gillis is bekend geworden door het tv-programma ‘Massa is Kassa’. Daarin gaf hij eerder al toe dat hij iets aan zijn overgewicht moest doen, maar vorig jaar werd hij dan ook echt wakker geschud. “Bijna een jaar geleden belandde ik in het ziekenhuis met een suikercoma en een wel hele lage hartslag”, klinkt het.

“Een echte wake-up call. Gelukkig is het toen allemaal goed gekomen”, aldus Peter. Nu, op zijn 61ste verjaardag, heeft het tv-gezicht nog fantastisch nieuws te melden. “Veel van jullie was het al opgevallen, maar ik ben nu ook weer echt gezonder aan het leven en ben al meer dan 20 kilogram kwijt”, zegt hij.

Zijn volgers reageren alvast enorm enthousiast. “Gefeliciteerd. En inderdaad, je ziet er stukken beter uit”, “Lekker bezig”, “Proficiat”, “Nog vele jaartjes”, “Goed zo”, “Enorm trots op jou” en “Doe zo voort”, schrijven zij onder meer in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws