Pijnlijk voor Monique Westenberg: "André Hazes heeft haar verlaten op moeilijkste moment in haar leven" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Pijnlijk voor Monique Westenberg: "André Hazes heeft haar verlaten op moeilijkste moment in haar leven"

Pijnlijk voor Monique Westenberg: "André Hazes heeft haar verlaten op moeilijkste moment in haar leven"

André Hazes en Monique Westenberg hebben elkaar teruggevonden, maar daarvoor hebben de tortelduifjes een lange weg afgelegd. Als iemand een hobbelig liefdesparcours heeft afgelegd, zijn zij het wel. Zo onthult de Nederlandse zanger nu dat hij zijn vriendin op het moeilijkste moment van haar leven in de steek liet voor een ander.

In het Nederlandse programma ‘Casa di Beau’ vertelt André Hazes dat hij zijn Monique na haar miskraam verliet voor een andere vrouw. “Een paar jaar geleden wilden we samen een kindje. Monique kan niet ‘natuurlijk’ zwanger worden, dus we gingen hiervoor naar de dokter”, klinkt het bij de 29-jarige zanger. Uiteindelijk slaagden ze er toch in zwanger te raken van hun tweede kindje. Helaas kreeg Monique kort daarna een miskraam.

“Ik werd op dat moment verliefd op een andere vrouw en besloot toen Monique te verlaten”, biecht Hazes met weinig trots op. Die keuze zal de zanger zich voor de rest van zijn leven beklagen. “Ik heb het verkeerd aangepakt”, beseft hij nu. “Dat heeft onze kinderdroom in het water laten vallen.”

Aan en uit

Het liefdesleven van André en Monique is op zijn minst turbulent te noemen. Zes jaar geleden kreeg het koppel samen een zoontje, Dré. Maar in 2019 verliet de zanger zijn grote liefde voor presentatrice Bridget Maasland. Toen ook die relatie op de klippen liep, keerde Hazes snel weer terug naar Monique. De twee verloofden zich deze keer zelfs, tot André opnieuw vertrok en een relatie begon met Sarah van Soelen. Sinds april is de zanger weer gelukkig samen met zijn Monique. Derde keer goede keer?

Populair

Laatste nieuws