Ruud Vormer en zijn vrouw Roos-Marie maken prachtig nieuws bekend: "Omg, dikke proficiat!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ruud Vormer en zijn vrouw Roos-Marie maken prachtig nieuws bekend: "Omg, dikke proficiat!"

Ruud Vormer en zijn vrouw Roos-Marie maken prachtig nieuws bekend: "Omg, dikke proficiat!"

De Nederlandse voetballer Ruud Vormer, die momenteel nog steeds bij Zulte Waregem speelt, vormt intussen al jarenlang een gelukkig koppel met Roos-Marie America. Zij hebben nu niet één, maar twee keer goed nieuws te melden.

Ruud Vormer en zijn vrouw Roos-Marie America zijn al jarenlang onafscheidelijk. Samen hebben ze ook drie kinderen: zoontjes William en Valente en dochter Julie. Julie mocht eind juli nog 5 kaarsjes uitblazen, Valente werd op 24 augustus 11 jaar en nu is het de beurt aan hun jongste telg, zoontje William.

Hij is op 5 september namelijk 4 jaar geworden. Ruud Vormer zette zijn zoontje dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Mijn kleine vriend, 4 jaar", schrijft hij bij enkele prachtige kiekjes van zijn jarige zoon. Maar het gezinnetje van de Nederlandse voetballer had nog wat te vieren.

16 jaar

Op maandag 4 september vierden Ruud Vormer en zijn vrouw Roos America namelijk hun 16-jarig samenzijn. "16 jaar samen", schreef Roos op Instagram bij een prachtig vakantiekiekje van hun tweetjes. Het koppel kreeg dan ook heel wat felicitaties. "Omg, dikke proficiat!", "Gefeliciteerd en nog vele gelukkige jaartjes samen!", "Oh zo mooi! Geniet ervan!", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws