"Verbannen" hartsvriendin van de Meilandjes doet lelijk boekje open: "Ze hebben me volledig gebroken" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

"Verbannen" hartsvriendin van de Meilandjes doet lelijk boekje open: "Ze hebben me volledig gebroken"

"Verbannen" hartsvriendin van de Meilandjes doet lelijk boekje open: "Ze hebben me volledig gebroken"

Caroline van Eeden was te zien in de eerste twee seizoenen van 'Chateau Meiland', maar toen verdween ze plots van het scherm. Nu heeft Caroline ook een boek geschreven en daarin is ze niet mals voor de familie Meiland.

Caroline van Eeden was jarenlang een van de beste vriendin van Martien Meiland. In 2019 emigreerde ze zelfs met Meilandjes mee naar Frankrijk, maar na twee seizoenen verdween ze uit de reeks. De familie Meiland zei zelf dat dat kwam door een ruzie met dochter Maxime. Zij zou genoeg hebben gehad van de stemmingswisselingen van Caroline waarna het tot een felle ruzie kwam. Maxime zou zelfs een wijnglas naar haar gegooid hebben en Caroline zou haar nagels in Maximes arm gezet hebben.

Nu heeft Caroline ook voor het eerst van zich laten horen. In een gloednieuw boek, dat geschreven werd door de journaliste Valérie Lempereur, haalt ze snoeihard uit naar de familie Meiland. Volgens Caroline heeft ze zelfs een depressie en een posttraumatische stressstoornis (PTSS) overgehouden aan de familie.

Compleet radeloos

"Volgens haar artsen heeft ze deze stoornis ontwikkeld als gevolg van alle narigheid met de familie Meiland", zegt journaliste Lempereur in de Nederlandse Story. "Op een gegeven moment zei ze: Valérie, ik ben echt radeloos; ik weet niet hoelang ik al die aanvallen van die familie nog kan verdragen. Ze hebben me volledig gebroken. Ik lig al jaren op de grond, maar ze blijven maar op me trappen. Ik denk dat die mensen pas tevreden zijn als ik in mijn graf lig’", klinkt het. Het boek 'Nagejaard - Caroline de verbannen huisvriendin uit Chateau Meiland' komt uit op 2 oktober en kan je nu al pre-orderen via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws